Найден, Борислав, Стойка, Лестер и Цеце се конкурират за зрителския вот. Дали пък няма да спечели някой от двамата македонци?

Шампионите от минали сезони на "Биг брадър" не се оказаха сред любимците на публиката в звездното издание на риалити шоуто.

На полуфинала в сряда, когато гласуването вече беше "за" първи с най-нисък резултат си тръгна Миро, който през 2005 г. излезе като победител от Къщата на "Биг брадър 2".

Фотогалерия: Преди и сега - звездите в новия "Биг брадър All Stars"

Последва го бившата приятелка на Борислав - Лиляна, която също като тризначките се е снимала за корицата на "Плейбой" (Вж. откъса от книгата на тогавашния главен редактор Георги Неделчев "Моят живот в "Плейбой").

Вяра, Надежда и победителката от третия сезон Любов, които прекараха в Къщата близо два месеца, бяха изгонени в понеделник с рекорден отрицателен вот (над 80%).

Сред съквартирантите от края на миналата седмица вече не е и Димитър, който излезе поради сериозни лични причини - внезапната смърт на малката му дъщеря, 23-годишната Деметра.

Преди това по волята на зрителите шоуто напусна Панайот (изгонен не веднъж, а два пъти).

Финалът е насрочен за понеделник, 17 декември, три месеца след началото на двойния ВИП/звезден сезон на "Биг брадър" по Нова тв.

Фотогалерия: Финалът на "ВИП брадър 2012"