Димитър Бербатов отново ще става баща на малка принцеса.

Източници твърдят, че Елена е била на видеозон, който категорично показал: бебето е момиче! Малко по-късно щастливата майка се обадила на Митко, за да му съобщи новината.

"До последно имаше съмнение дали ще е момче или момиче. Едни лекари казваха едно, други - друго. В крайна сметка бе решено да се изчака до 10-11 юли. Ето че вчера Елена бе на преглед и вече няма никакво съмнение, че Митко пак ще дундурка момиченце. Ама той по принцип си е художник, така че няма нищо изненадващо в това, че ще се появи втора малка дама в неговото семейство", заявиха близки до майката на Бербатов в Благоевград, което е на седмото небе от щастие.

Заради суеверие Маргарита не бързала да потвърждава, че Елена е бременна. Тя решила да изкача третия месец от бременността и чак тогава признала, че очакват радостното събитие.

"Маргото е много суеверна. А и това, което се случи с Елена в самолета на връщане от Дубай, доста я изплаши. Но сега всичко е наред. Елена е добре и ще остане в България, докато не се разбере в кой отбор ще играе Бербатов от следващия сезон", пише kliuki.bg.