Оказаха се верни предположенията, че Жерар Пике е избързал с "щастливата новина", за да си направи майтап

"Синът ни се роди! Много сме щастливи! Благодарим на всички за пожеланията", написа бъдещият татко в "Туитър", а часове по-късно уточни: "Има си и име! Казва се Младенчо. Честит ден на младенците!".

На 28 декември в Испания се отбелязва Dia de los Inocentes (Денят на младенците), тамошният еквивалент на Първи април. Бебето на Николета Лозанова, родено на 1 април 2012 г., обаче си беше съвсем истинска новина въпреки първоначалните съмнения.

Виж още: Най-досадните звезди на 2012 г. - Николета Лозанова

Иначе се предполага, че когато синът му наистина се появи на бял свят, Жерар ще го кръсти Биел - име с каталонски произход, умалително от Габриел. Засега обаче с прякор се сдобива футболистът, когото можем да наричаме Лъжливото овчарче.

Певицата и Пике се запознаха на снимките на видеото към песента й за световното по футбол в Южна Африка през 2010 г. Waka Waka (This Time for Africa), гледан досега над половин милиард пъти.

През септември т.г. тя потвърди за бременността в официалния си сайт, а през октомври пусна във "Фейсбук" и снимката, която виждаш по-горе. 

И въпреки че коледният им подарък под формата на бебе засега се отлага, решихме да ти споделим страхотното й изпълнение на Santa Baby на живо през 2009 г.: