Седмица след гостуването си у нас сексбомбата стана първата отпаднала от американското "Дансинг старс". Защо тя се оплака: "Всичко ме боли" още докато бе във ВИП къщата - и кои са новите номинирани за изгонване?

Памела Андерсън и партньорът й получиха най-малко гласове още през първата седмица в 15-ия звезден (All-Star) сезон, след като тяхната ча-ча с песен на Ейми Уайнхаус за фон не бе оценена високо от журито. 

Не се знае доколко пътуването до България се е отразило върху подготовката на блондинката за танцовото риалити, но тя бе разкритикувана, че не е поработила достатъчно за представянето си.

Фотогалерия: Памела Андерсън в България

Със сигурност обаче у нас се постараха да я доизтощят физически - и то не само с народните танци, които я караха да рипа пред камерите. Ето и видео от нейната първа - и последна - изява на танцовия подиум в US шоуто.

Късно снощи видяхме поредното изтезание над Пам, която беше привикана в изповедалнята за персонална мисия.

Гост-звездата трябваше да отговори с "вярно" или "не" на 19 факта, свързани с България - като при поне 10 верни отговора съквартирантите щяха да получат обратно музикалните си инструменти.

За да опознае страната ни "по възможно най-забавния начин",

мис Андерсън трябваше през цялото време да стои с вибриращ фитнес колан на ханша.

Фотогалерия: 45 години Памела Андерсън не стигат!

"Това безопасно ли е за хора около 50-те? Не мисля, че помага", заяви на финала омаломощената актриса от сериалите "Спасители на плажа", "В.И.П." и "Блондинка в книжарницата".

Сценката с нея бе излъчена преди полунощ, в началото на късния епизод от 26 септември, за чието гледане онлайн се иска потвърждение за навършени 18 години.

Колкото до викторината, мисията й приключи с успех - макар да

не повярва, че българин е измислил персоналния компютър,

че имаме само една завършена магистрала, че 20% от населението ползват външна тоалетна, че се поздравяваме с "Честита баня!", че всяко лято хората тук остават без течаща топла вода за две седмици заради профилактиката на парното и че сме обявили война на САЩ през 1941-ва.

Памела се върза и на подвеждащите "факти", че Анджелина Джоли, влюбена в България, е заснела документален филм за страната ни, че българин е измислил силикона, както и че първият конкурс за красота в света е нашият "Кюстендилска пролет"...

Тези дни тя се появи и в "Господари на ефира", където в началото на седмицата се завърна пародийната поредица "Баш Бай брадър". В нея се превъплъщава Мария Игнатова, която вчера навърши 33.

Седмичната мисия, която определи номинираните за изгонване,

също бе под форма на викторина. Там най-много се отличи Никол Станкулова, която демонстрира широки познания - от личния живот на родните попфолк звезди до височината на връх Мусала и годината, в която България е станала член на ЕС.

Така капитанът на отбора победител Кристина Патрашкова номинира за изгонване Аксиния. Като лидер на загубилите автоматично на елиминации отива и Бони, а в изповедалнята най-много от съквартирантите пожелаха Къщата да напуснат Влади Данаилов и майка му Ирен Кривошиева.

Първият, който излезе от "ВИП брадър-4" 10 дни след началото заради най-нисък зрителски вот, бе журналистката Соня Колтуклиева.