Този петък във "ВИП брадър-4" Благой Иванов ще научи, че очаква дете от приятелката си Любина

Шампионът още се възстановява от тежкия инцидент в края на февруари, когато бе намушкан с нож в столично заведение и прекара около два месеца в кома.

Същевременно обаче от самото начало на "ВИП брадър-4" Багата се спряга като един от фаворитите за голямата награда. Победа за него прогнозира и гост-звездата Памела Андерсън.

Интересът към неговата особа в шоуто бе подсилен и от факта, че сред съквартирантите му се оказа бившата му изгора Златка Димитрова, "Мис Плеймейт 2009", наричана още Черната Златка (за разлика от "Мис Плеймейт 2007" Златка Райкова - Русата Златка, която също е имала връзка с него).

Виж още: Прощалното писмо на Златка до Благой

По-рано този месец Багата навърши 26 и настоящата му приятелка Любина бе сред най-близките, които го поздравиха за рождения ден, отпразнуван в Къщата.

Тази седмица той бе номиниран за изгонване от главата на Къщата Юлиан Константинов, който се аргументира, че идва от спортно семейство и би искал ММА боецът да може да тренира пълноценно, за да се върне по-скоро към състезателната си кариера. Коментаторите в студиото обаче се усъмниха в благородните му мотиви.

Юлиан в компанията на Ники, Фънки и Криси Патрашкова. Кой ще се смее последен?

Благой има трима конкуренти за оставане в шоуто, като в понеделник ще напусне не един, а двама от номинираните. Другите са Ники Мартинов, като капитан на изгубилия отбор тази седмица, плюс Фънки и Кристина Патрашкова, които получиха най-много гласове при номинациите на съквартирантите.