Актрисата се оплака, че за да направи кариера в киното, се принудила да отслабне, с което обаче се стопили и пищните й гърди

Звездата от "Клетниците", която озвучава главната героиня в премиерната анимация "Тайната на горските пазители", харесва тялото си, но твърди, че като тийнейджърка била доста по-надарена.

"На 15 изглеждах много по-добре. Имах прекрасен, огромен бюст, но когато дойдох в Холивуд, си дадох сметка, че трябва да сваля малко килограми, за да изглеждам слаба и атлетична. Но с това изгубих и гърдите си", признава Аманда Сийфрайд и допълва:

"Не ми липсват, защото това беше свързано и с известни неудобства, но бяха прекрасни. Бях женствена, имах сочни извивки и мисля, че е крайно време да ценим това, вместо да полагаме всевъзможни усилия, за да се отървем от него."

Свалих едва няколко килограма, но за моя ръст (около 160 см) не е малко, разказва 27-годишната актриса в интервю пред тв водещата Елън Дедженъръс. Най-новата й роля е биографична - порнозвездата от 70-те Линда Лавлейс.