Футболистът ще прекара един ден със свой фен, а гаджето му дори подкрепя инициативата.

В официалната си страница в социалната мрежа вратарят на "Твенте" - Ники Михайлов, обяви началото на конкурса, с който той ще избере един от многобройните си фенове, с когото ще изкарат заедно цял ден.

"В инициативата може да участва всеки, който е готов да прекара един незабравим ден с Ники Михайлов. За да участвате е нужно да запишете видео послание към футболиста и да го изпратите на имейл [email protected]. Ники Михайлов лично ще избере видео посланието, което ще бъде публикувано във Фейсбук страницата, както и на личния му сайт. Късметлията ще обядва в изискан ресторант в София с Ники, където победителят ще получи специален подарък за спомен от вратаря. Но това не е всичко! Голямата награда – освен това щастливецът ще прекара незабравими новогодишни празници в 5-звезден хотел, с включен All Inclusive, както и СПА процедури. Със себе си победителят ще може да вземе до 3-ма човека - семейство или приятели", пише Михайлов.

Вместо да ревнува Алисия също подкрепи инициативата, като добави и коментара: "Внимавайте с посланията! VIP Sister вижда всичко ;-)"

Еми, успех!