Десет дни преди финала на сезон 3 в шоуто останаха да се състезават пет двойки: Део и Елена, Петко и Яна, Ангел и Дорина, Елен и Калоян, Стелла и Наско

Звездите на "Дансинг старс" станаха абитуриенти броени дни преди финала на предаването. Шоуто влезе в тон с настоящата бална еуфория, а Стелла Ангелова, която никога не е преживявала това събитие, беше избрана от зрителите за Кралица на бала.

Стелла и Наско танцуваха валс по песен на Уитни Хюстън, а по-късно посрещнаха предизвикателството на съдията Алфредо Торес - танц по тройки, като заедно с Петя представиха салса за трима.

Първи след прякото предаване в понеделник станаха Део и Елена, а три двойки - Стелла и Наско, Елен и Калоян, Ангел и Дорина - си поделиха второто място.

Последните елиминации този петък, 31 май, идват със сигурна покана към двойката на Петко и Яна, които заедно с Лили показаха "войнишка" тройна самба в маскировъчни дрехи по песен на Бийонсе - ефектна, но изпълнена повече с фитнес, отколкото с танц.

Миналия петък, 24 май, отпаднаха Глория и Светльо. В понеделник, 3 юни, е полуфиналът, който ще определи трите звездни тандема - фаворити за титлата. Финалът на "Дансинг старс-3" е на 7 юни, петък.

Фотогалерия: Дансингът на звездите

Петко Димитров и Яна Акимова позират със слънчеви очила до трабанта, който бохемът от "Дансинг старс-3" получил като подарък от баща си за своя абитуриентски бал.