Ромина Андонова, Рийз Уидърспун, Меган Фокс - а сега и Адел. Ана Пакуин пък очаква близнаци

Адел ще посрещне 25-ия си рожден ден догодина с бебе на ръце! Бременността беше оповестена в официалния й сайт с кратко съобщение, в което певицата използва случая да призове всички да уважават нейното право на личен живот.

Звездата от наградите "Грами 2012" е намерила щастието със Саймън Конецки, финансист и съосновател на фирма за бутилирана вода, и нямала търпение да стане майка.

"Мис България 2010" Ромина Андонова също чака бебе, но ходи и по светски събития. През седмицата брюнетката позира в прилепнал тоалет при старта на най-новата агенция за менажиране на артисти - Show Time, в клуб "Брилянтин".

Ден по-късно, заедно с друга "Мис България" - Юлия Юревич, и актрисата Деляна Хаджиянкова, тя чете от стихосбирката на певицата Мария Мутафчиева ("Мери бойс бенд") при представянето на книгата в градината на столичен ресторант.

Бременността на Ромина не й личи особено, макар че бебето трябва да се появи през август.

Любимата на футболиста от "Левски" Дарко Тасевски учи задочно биология в СУ, а междувременно записа актьорско участие в сериала "Столичани в повече".

Също тази седмица се появиха снимки, които не оставят съмнение, че и Меган Фокс е бременна.

Слухове за това се носеха от три месеца насам, но сега актрисата показа наедрялото си коремче в романтична фотосесия на Хаваите с мъжа си Брайън Остин Грийн.

През юли пък предстои да я гледаме в романтичната комедия "Приятели с деца".

Колежката й Рийз Уидърспун също продължава да мисли за работа, докато чака третото си дете - първо за новия й съпруг Джим Тот, който е филмов агент.

През май носителката на "Оскар" дефилира бременна по червения килим в Кан, а този месец беше засечена на снимачната площадка на Devil's Knot, криминална драма по действителен случай. Лентата, в която участва и Колин Фърт, излиза по кината догодина.

Рийз Уидърспун през май в Кан, където представяше драмата Mud, в която партнира на Матю Макконъхи

Ана Пакуин, печелила "Оскар" още като дете (11-годишна, за "Пианото"), пък е бременна с близнаци. На 24 юли актрисата навършва 30.

Преди време тя се омъжи за партньора си от "Истинска кръв" Стивън Мойър (42 г.), с когото са двойка на екрана и в живота вече пета година.

Вампирската поредица по романите на Шарлейн Харис върви по HBO от 2008 г. насам, а Пакуин играе сервитьорката Суки Стакхаус.

Ана, която се е афиширала като бисексуална, е имала секс сцени и с другия главен актьор - Александър Скарсгаард. Още с дебюта си тя спечели наградата "Златен глобус" за женска роля в драматичен сериал.

Ана Пакуин и Стивън Мойър на премиерата на сезон 5 на "Истинска кръв" в края на май 2012