Кой, кога, как и с кого реши да сключи брак... Истини и слухове

След новината на новините в света на звездите - тази за годежа на Брад Пит и Анджелина Джоли - се появиха всякакви слухове относно церемонията. Например разбрахме, че двойката има шанс да проведе събитието във френски замък, където Анджелина ще се появи в тъмна рокля. 

Други пък казват, че актрисата изобщо не искала да се омъжва, както и че Брад й предложил брак за първи път още преди 6 години. Преди време двойката беше заявила, че ще се оженят, когато всички двойки в САЩ са в състояние да го направят, т.е. когато бъдат разрешени хомосексуалните бракове. 

Дженифър Анистън не си губи времето. Въпреки че наскоро чухме как тя припаднала при новината са сватбата на Брад и Анджелина, стана ясно, че междувременно актрисата вече е намерила идеалното място, където да се врече във вярност на приятеля си Джъстин Теру. Близки източници разкриват, че двойката е решила да вдигне сватба този юли на гръцкия остров Крит, откъдето е бащата на Джен, Джон Анистън.  

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл пък се очаква да сключат брак в Италия, издават техни роднини. Наскоро двамата прекарали няколко дни в Рим и останали очаровани от атмосферата на града.

Най-известното футболно семейство планира за трети път да поднови брачните си обети това лято. 13 години след като даде своето „да“ на съпруга си Дейвид Бекъм, Виктория се кани за трети път да мине под венчило с него. И тяхната голяма футболна сватба се очаква през юли. 

Блейк Лайвли и любимият й Райън Рейнолдс са заедно само от половин година, но вече са решили да заживеят заедно, като за целта си търсели къща в Кънектикът. Новината за сватбата им предстои...


Ким и Канйе на ревю на Y-3, стоящи на първи ред разделени от Мила Йовович, преди три години, когато едва ли някой от тях е подозирал, че днес ще пишем за връзката им. 

Канйе Уест и Ким Кардашиян се превърнаха в най-горещата двойка на шоубизнеса напоследък. Все още нищо сериозно не се обявява около тях, но кой би пуснал една от най-сексапилните жени в света?!