Затрогващо писмо на малко момиченце до шефа на баща ѝ

"Скъпи "Гугъл", би ли се погрижил татко да си вземе почивен ден… лято е все пак." Това е началото на писмото на малката Кейти към шефа на баща ѝ, работещ в технологичния гигант "Гугъл". Бащата има рожден ден и детето е твърдо решено той да бъде у дома в този ден, пише "Дейли мейл".

Рожденият ден не е единственият повод, който детето е изтъкнало. "Лято е все пак" е вторият послепис, който момиченцето е сложило в затрогващото си писмо.

Отговорът не закъснява. Шефът на бащата на Кейти, Даниел Шиплацов отговаря по следния начин:

Виж още: Фалшиво писмо до Дядо Коледа

"Скъпа Кейти,
Благодаря ти за за тактичната забележка и за твоята молба. Твоят баща работеше усърдно по проектирането на много прекрасни и очарователни неща за "Гугъл" и хора от целия свят.
По повод неговия рожден ден и осъзнавайки важността да има почивни дни в някоя сряда от лятото ние му предоставяме отпуска за цялата първа седмица от юли. Насладете се."

Снимките на писмата бяха разпространени чрез Imgur и станаха сензационни. Самоличността на момиченцето и баща й не се разкриват.

Виж още: Как да върнете обратно имейла, който току що изпратихте

От технологичния гигант са потвърдили автентичността на писмото, а на служителят е дадена цяла седмица отпуска, за да отпразнува рождения си ден със семейството си. Лято е все пак.