Пищните дами са повече от перфектна партия за мъжете.

Ето 8 причини мъжете да харесват пухкави жени:

1. С тях се говори лесно

Неловко мълчание ли? Няма начин. Те знаят как да те предразположат, имат страхотно чувство за хумор, лъчезарни са и в по-голямата си част са много интелигентни. Причината е, че вместо да се контят пред огледалото и да броят калории, те се съсредоточават върху ума си. А и няма да крещят истерично, ако си счупят нокът.

2. Те няма да ви засипват с капризи и изисквания

По-пълните момичета са напълно наясно, че не са перфектни, затова и няма да очакват мъжът до тях да бъде такъв. Съответно няма да го има вечното негодуване и мрънкане, и досаждане, и натякване, и искане на какво ли не. Просто те не са от типа кифли, които вярват, че светът се върти около тях.

3. Те са по-обичливи и верни

Пухкавите мацки обичат да се гушкат, обичат да изразяват любовта си, да правят изненади, да се радват на своята половинка. В същото време са готови да окажат пълна подкрепа при нужда. В главата им не се върти как да забият някой с повече мускули или с по-скъпа кола, щото било имиджово. Напротив, може да сте спокойни, че те са отдадени само и единствено на вас.

4. С тях винаги е забавно

Пълните момичета никога не губят детското в себе си! Няма да ги видите да стоят като пънове и да ви гледат безизразно. Тях не ги бърка да влязат с вас с дрехите в шадраванчето, нито да ви бъдат шумна агитка, докато играете мач с приятели, и на фунийки да ги накарате да играят, пак ще се навият. Те са наистина весели и зареждащи с енергия момичета.

Виж още: Eволюцията на Дженифър Лопес в музикални клипове

5. Те ще дойдат с вас навсякъде

Звъните и казвате на своята пищна дама, че след 10 минути идвате да я вземете и отивате на плаж в другия град. Тя ще се съгласи! Няма да и трябват 2 часа да си прави буклите, нито още толкова да си стегне багажа. Защото обича приключенията и за нея е по-важен приятният момент вместо добрия външен вид.

6. Те не са комерсиални

Огромният страх на всички мъже е да не попаднат на надута златотърсачка. Ами тогава си хванете дебеланка! Тя знае, че не е стока за този пазар, а и да беше, едва ли щеше да й харесва мисълта да спи с някой за пари. Защото е развила своята емоционалност и достойнство като човек. За нея подобна стъпка е недопустима.

7. Шеметен секс

Няма какво да се лъжем, мъжът обича да има какво да пипне. И това много повече му допада от секса с кльощава жена - тракаща коруба на костенурка. А гърдите й, чудиш се – отзад ли да ги търся, че отпред ги нямаше… Пък и по последните проучвания, пълните момичета са много по-разкрепостени в леглото и са готови на експерименти.

8. Вкусна храна

Ако любовта на мъжа минава през стомаха, значи за нищо на света няма да помисли за друга жена, ако си хване дебеланка. Защото тя може да готви! При това адски вкусно! Не, че и слабите жени нямат умения в кухнята, но тук е друго. Пухкавелките наистина се наслаждават на храната и я приготвят с много любов и старание. И най-важното – в големи порции. Е, кой мъж не си мечтае за това?

Виж още: Ким: Дупето ми е прекалено голямо

Източник: beu.bg