Иво Аръков няма да е зет на Христо Стоичков, Мелани Грифит подаде молба за развод с Антонио Бандерас след 18-годишен брак, а Джей Ло отсвири младока Каспър Смарт заради есемеси.

Мика Стоичкова помоли всички, които досега са поставяли името й под общ знаменател с Иво Аръков, да престанат да го правят, защото от вчера насам раздялата им официално е факт!

"Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават - Иво поема отново към театъра, а аз с гордост и приятелски чувства бурно ще го аплодирам! Приказката ни свършва... сега!", пояснява в своята "Фейсбук" страница дъщерята на Христо Стоичков.

Виж още: Мика Стоичкова пробва булчинска рокля

В профила на Аръков в социалната мрежа се появи същото съобщение, но с уточнението: "Обичам България и оставам тук с Театъра и Киното - изкуството, което обожавам..." Според неговото изявление Мика щяла да преследва своите проекти, които той подкрепял безрезервно.

Актьорът от приключилия наскоро сериал на Би Ти Ви "Фамилията" призна за връзката си с Михаела миналата есен, а през февруари двамата дадоха и първото си съвместно тв интервю в предаването на Петя Дикова.

Иво Аръков (вдясно) в кадър от "Фамилията", където играе съпруг на Яна Маринова и зет на Стефан Данаилов

Новини за звездни раздели долетяха тези дни и отвъд Океана. Мелани Грифит подаде в петък молба за развод с Антонио Бандерас след 18-годишен брак.

Потомка на холивудската легенда Типи Хедрен, която бе звезда през 60-те с филмите на Хичкок "Птиците" и "Марни", Мелани помогна на испанеца да стане име зад Океана и сега настоява за издръжка - за себе си и 17-годишната им дъщеря.

В съвместното им изявление, цитирано от сп. "Пийпъл", се казва, че раздялата им е обмислена и по взаимно съгласие. Изданието обаче е по-заинтригувано как ще поделят общото си състояние, което се оценява на 50 млн. долара.

Антонио притежава предприемачески нюх, доста инвестиции в недвижими имоти и бизнес интереси, а жена му също не харчи пари на вятъра; двамата се гордеят много с това, коментира приятел на семейството. 

Грифит наскоро се появи като гост-звезда в сериала "Хавай 5-0", а Бандерас направи милиони през последните години като гласа на Котарака в чизми в анимационната поредица "Шрек" и самостоятелния филм за героя си. В средата на август ще го гледаме и в "Непобедимите-3".

Преди да срещне Мелани, той беше женен за своя испанска колежка в продължение на близо 10 години.

Грифит пък има зад гърба си три други брака, два от които - с актьора Дон Джонсън, с когото също има дъщеря, 24-годишната Дакота, неотдавна избрана за главната роля в екранизацията на романа "Петдесет нюанса сиво" редом с Джейми Дорнан.

Видео: Джей Ло се натиска с Рики Мартин и Дейвид Ганди

Макар напоследък да е заета активно покрай новия си албум, Дженифър Лопес също влезе в новините заради поредния мъж, с когото се разделя. Каспър Смарт беше отсвирен от звездата, след като US медии разкриха, че си разменял есемеси с транссексуален модел. 

Виж още: Хакер омъжи Джей Ло в рокля от Кавали

Танцьорът обаче твърди, че в слуховете за изневяра няма грам истина. Двамата с Джей Ло са запазили приятелски отношения, а решението да се разделят датирало още отпреди няколко месеца. Разликата във възрастта им бе цели 17 години.

Джей Ло, в червена кожена рокля "Версаче", на обложката за своя осми студиен албум A.K.A. (Наричана още), който се очаква в началото на лятото с участието на имена като Робин Тик, Уиз Халифа и Крис Браун.