Дръм енд бейс парти №1 в света – Hospitality – пристига директно от Лондон, за да разтърси София с мощен бас!

София става домакин на най-добрата марка дръм енд бейс събития в света – Hospitality. Датата е 26-ти април, мястото е Зала 3 на НДК, а организатори на Hospitality Bulgaria са EventEase.

Специално за събитието пристигат трима от основните членове на известния британски дръм енд бейс лейбъл Hospital Records, чието музикално меню е неизменна част от програмата на най-престижните световни фестивали за електронна музика. Именно London Elektricity, Fred V & Grafix и Etherwood ще подготвят за най-големите ценители една първокласна бас вечер. Към тях ще се присъедини и небезизвестният майстор на микрофона MC Wrec. Залата с прекрасната панорамна терaса на 7-я етаж на НДК, ще бъде снабдена със сериозен звук и осветлeние, отговарящи на всички изисквания на световния лейбъл.

Един от основателите на Hospital Records – London Elektricity, е замесен в дръм енд бейс-а още от 90-те и през годините се утвърждава като топ продуцент и диджей, забъркващ необичайна смесица от тежък дръм, лек джаз и соул. 2011-та е една от най-запомнящите се години за двигателя на лейбъла, белязана с излизанетo на 5-ия му студиен албум Yikes!, записан с меките вокали на талантливата шведка Елса Есмералда.

Акцентът на предстоящото издание на Hospitality Bulgaria определено ще са младото и обещаващо дуо – Fred V & Grafix и по-конкретно първият им прясно издаден самостоятелен албум Recognise, който ще представят на българските фенове. Свежото попълнение на Hospital Records от 2011-та се присъединява към лейбъла с емблематичния си микс Find My Way, а в последствие издава епичните Major Happy, Purple Gates и Goggles EP.

Още един от младите таланти на дръм енд бейс-а – Etherwood, ще се присъедини към емоционалната нощ на 26-ти април. Красивите завладяващи бийтове и дълбоки мелодии му носят признание от хиляди фенове по света, а ние засега можем със сигурност да твърдим, че миксирането му се получава повече от добре, защото само за изминалите две години издава за Hospital Records силните Give it Up и Spoken.

С над 15 години зад микрофона, 7 световни турнета, зашеметяващи лайфове от Ню Йорк до Токио Джон Бейли, по-известен като MC Wrec, спокойно може да бъде определен като един от най-бързите и опитни в бранша.

Билети:

“Ранно Пиле“: 20/25 лв. само в магазин “Яко“ (“Граф Игнатиев“ 43) или с резервация на 088 6333367.

Стандартни: 25/30 лв. в Eventim.bg и Ticketportal.bg (НДК, книжарници Booktrading, Офис 1).

ВИП: 45/50лв (отделен вход, мърчъндайз артикул от Hospital Records, отделна зона с пряка видимост към сцената и 6 алкохолни hospital-шота. Mърчандайз артикулът и купонът за алкохолните шотове се получават на място на входа на събитието.

Събитието може да следиш във “Фейсбук“.

За подгряване препоръчваме този плейлист.