От Нова телевизия анонсираха още трима участници в "Дансинг старс", като ги провъзгласиха за най-сексапилните българи

Топмоделът Мариан Кюрпанов - една от модните икони на миналата година, актьорът Дарин Ангелов от трупата на Народния театър "Иван Вазов", където играе и неговият брат близнак Деян Ангелов, и Антон Касабов, професионален състезател по таекуондо с кариера в Холивуд, са поредните знаменитости, които ще танцуват в "Дансинг старс-4" от 11 март.

33-годишният Дарин Ангелов има в биографията си множество театрални роли и награда "Аскеер" за изгряваща звезда за превъплъщението си като Моцарт в "Амадеус" от Питър Шафър (2005 г.).

Кюрпанов, който е бивш "Мистър България", вече е участвал в друго риалити по Нова - "ВИП брадър" миналата есен, където завърши като първи подгласник на победителката Станка Златева. След финала го обявиха и за най-елегантния българин през изтеклата година.

Кюрпанов сред останалите БГ модни икони на 2013 г.: актрисата Теодора Духовникова, тв водещата Ива Екимова и дизайнерката Евгения Живкова

Касабов има над 40 златни медала от световни, европейски и национални първенства. Той е и първият българин, който печели злато на международно състезание в този спорт - на европейското във Виена, когато е едва на 19, както разказва самият той в интервю за в. "Стандарт".

Понастоящем Антон има в САЩ собствена школа по таекуондо за деца, но се завръща у нас заради участието си в танцовото риалити. Участвал е като статист в редица холивудски продукции; влизал е в екранен двубой дори с Джеки Чан (като каскадьор в екшън сцениа от "Час пик-3", 2007 г.). Снимал се е и в реклами, например този клип за маратонки ASICS, озаглавен "Черен колан", в който чупи 13 тухли.