Най-успешната ни състезателка по борба беше фаворитка в тазгодишния сезон от самото му начало

Това са хора с големи характери, големи сърца и за мен е чест, че живях два месеца с тях, коментира Станка Златева за останалите съквартиранти след излизането си от Къщата. Водещият Ники Кънчев я провъзгласи за любимата звезда на България - и модела на поведение, който най-много е допаднал на зрителите.

Подгласник на победителката стана топмоделът Мариан Кюрпанов. Той откри финалната вечер в дует с Мария Илиева, с която изпяха хита й "Играя стилно". Съдийката от "X Factor-2" го оцени като интелигентен, фин и красив мъж, който притежава и вътрешна красота; силен и стилен играч.

Виж още: Анелия вдигна рейтинга на Мариан Кюрпанов

На трето място завърши Ваня Червенкова, която пя "Я кажи ми, облаче ле бяло..." с приятелката си Глория. След като на полуфинала се оказа, че за бизнесдамата са подадени голям брой есемеси от няколко телефонни номера, тя пожела гласовете да бъдат пренасочени към фаворитката й Станка.

Виж още: Кой заслужава най-много да спечели "ВИП брадър 2013"

Четвърти остана друг любимец на зрителите - тяхната марионетка Пламен Медаров, който натрупа популярност, след като влезе в Къщата с мисия да провокира звездите, представяйки се за успешен емигрант в Нова Зеландия. На финала той изигра ролята на Рафи и Део, подкрепян от другите две звезди в хита "4D" - Лео и Играта.

Първа в съботната вечер си тръгна Лияна, която бе единствената професионална певица във финалния концерт. Тя се класира пета, след като изпя "Лудо-младо сън засънило..." заедно с колежката си ДесиСлава.

Шампионката на сезона трябваше да преодолява сценичната си треска, за да изпълни с Любо Киров новата му балада "Имам само теб" - чийто припев той преправи на "Станка Златева".

Станка очарова с непринудеността си, Пламен се превърна в стратега на Къщата, Мариан олицетворява успешния и предприемчив млад човек, Лияна спечели сърцата на всички с доброта и красота, а Ваня демонстрира желязната си ръка и непоклатимост, обобщават от шоуто качествата на петимата финалисти.

В понеделник вечерта започва вторият сезон на "Биг брадър All Stars", който събира за месец в Къщата 11 популярни лица от различни риалити формати. Те ще бъдат посрещнати от плеймейтките Златка Димитрова и Златка Райкова.

Миналата година сборното издание беше спечелено от македонеца Никола Настески (Лестер), а певецът и актьор Орлин Павлов победи във "ВИП брадър-4".

Фотогалерия: Биг брадър All Stars 2012