"Страхотна първа нощ в България. Запознах се с много мили и интересни хора", написа гост-звездата в микроблога си след първите часове в Къщата на "ВИП брадър"

Парис Хилтън мина по червения килим последна от новите съквартиранти в понеделник вечерта и още преди да е завършила нощта побърза да сподели със света колко са й допаднали българите като приятни и любезни хора.

След като я посрещнаха с питка и мед, останалите обитатели на Къщата бяха сюпризирани, че звездата ще е диджей на първото им парти пред камерите.

Първи в Къщата я приветства футболистът Стойко Сакалиев, който й се представи като "Сака"

Още в края на миналата седмица Парис се похвали, че избирала музика за предстоящите си участия в България, Хонконг и Сингапур, а сред хитовете, които пусна на съквартирантите, беше Get Lucky на "Дафт пънк".

Фотогалерия: Животът във "ВИП брадър-3"

През лято 2013 тя добави към биографията си поредното ново амплоа, след серия успешни изяви като диджей на остров Ибиса, на партитата Foam & Diamonds в клуб "Амнезия" (Amnesia.es).

"Това е най-вълнуващото нещо, което се е случвало в живота ми. Прекарах страхотно на сцената и се чувствах невероятно да забавлявам хората. Усещам, че да бъда диджей е нещо като мое призвание и го харесвам", споделя тя.

Запитана не се ли притеснява от оценката, която ще получи от големите имена в този бранш, Парис споделя, че мнозина от тях са присъствали специално на партитата й и са останали изключително впечатлени от нейното представяне.  

"Зная много добре какво правя! Уча много, упражнявам се много и резултатът ми харесва. Щастлива съм, че и феновете ми го харесват", заключава звездата, която вече имала договор и за догодина.

След новината за нейното гостуване у нас се заговори, че госпожица Хилтън може да остане в Къщата и по-дълго, но тя вече има и друг ВИП ангажимент - на поредния кръг от "Формула 1" в неделя, 22 септември, в Сингапур.

Фотогалерия: Памела Андерсън в България

Блондинката пристигна с приятеля си в понеделник следобед, като още на излизане от ВИП-а на Летище София, както и при влизането в Къщата, постави акцент върху чантата, която носи.

Тя пристигна от Милано, където бе на бизнес посещение, за да представи бутиковата си колекция чанти и аксесоари за пролет-лято 2014 като почетен гост на специализираното изложение за кожени изделия MIPEL.

Парис Хилтън, преди да отлети за България

Първите й думи в Нови хан бяха: "Това е първото ми гостуване в България. Много обичам да пътувам и се радвам, че съм тук."

Въпреки че някои от коментарите след влизането й във "ВИП брадър" я определиха като "позьорка", в контраст с миналогодишната гост-звезда Памела Андерсън, пред водещия Ники Кънчев тя сподели:

"Аз съм просто едно обикновено момиче, което обича да се забавлява. Когато не съм пред камерата, обичам да се гмуркам и да плувам. Парис Хилтън има две различни страни - пред камерата и в личния си живот."

Другият нов продукт, който Парис рекламира през последните дни, е пилотното парче от нейния втори албум. Сингълът, озаглавен Good Time, е с участието на Лил Уейн и излиза на 1 октомври заедно със съпътстващия клип, заснет преди отпътуването й за Европа.