Холи Бери се омъжи за годеника си Оливие Мартинес, от когото очаква момченце наесен. Церемонията се състоя в родната му Франция, където се бракуваха също Кийра Найтли и Аврил Лавин

Холи и Оливие са си казали "Да" на малка церемония в събота. Булката и младоженецът първо си разменили обети на гражданска церемония, а по-късно се състояла и църковната венчавка, последвани от празнична вечеря и фойерверки.На щастливото събитие присъствали около 60 души, роднини и приятели.

Фотогалерия: ВИП сватби

Холи Бери и Оливие Мартинес са заедно от 2010-а, а миналата година обявиха и годежа си, помрачен от битката за попечителството над дъщеричката й от модела Габриел Обри.

46-годишната актриса се е омъжвала вече два пъти - за бейзболния играч Дейвид Джъстис (1993-97 г.)  и аренби певеца Ерик Бенет (2001-2005 г.). През 2005-а започна романсът й с Обри и три години по-късно на бял свят се появи малката Нала. Родителите й обаче се разделиха през април 2010.

За 47-годишния французин, който нашумя покрай връзката си с Кайли Миноуг, това е първи брак. Двамата с Бери се запознаха на снимките за филма "Тъмна вълна" (Dark Tide, 2012), където тя играе експерт по акулите.

Виж още: Кийра Найтли се врече на рокмузикант

Френска сватба неотдавна вдигнаха и канадските рокзвезди Аврил Лавин и Чад Крюгер. Булката беше в черно, в стил "готик" - в рокля Monique Lhuillier от тюл, с букет черни рози, - а видът й буквално разплакал младоженеца от вълнение. Тяхната сватбена снимка бе отпечатана ексклузивно на корица в светското сп. "Хелоу"

Предишният й брак, който изтрая три години, бе също с рокпевец - Дерик Уибли от Sum 41. За сватбата през 2006 г. изборът й бе традиционна бяла рокля от "Вера Уонг".

Фотогалерия: Булката не беше в бяло

Лятото започна по най-щастливия възможен начин и за актрисата Кери Уошингтън. Звездата от "Джанго без окови" и сериала "Скандално" се омъжи за футболиста Намди Асомуга, спечели наградата БЕТ 2013 за най-добра афроамериканска актриса и украси по бански корицата на сп. "Венити феър" за август.

Този уикенд отново се бракува и Джими Кимъл. Новата му изгора се казва Моли Макниърни и е сценаристка на шоуто му. Водещият на Jimmy Kimmel Live! по Ей Би Си беше събрал звездни гости като Бен Афлек, Мат Деймън, Дженифър Анистън, Елън Дедженъръс, Емили Блънт - всички с половинките си.

Кимъл преди време имаше връзка с друга комедийна звезда - Сара Силвърман, с която през 2008 г. си размениха майтапчийски клипове.

Тя се опита да разбие сърцето му с Мат Деймън, той му го върна, като "афишира" интимност с неговия пръв приятел Бен Афлек - и беше подкрепен от куп звезди като Брад Пит, Камерън Диас, Харисън Форд, Робин Уилямс, Мейси Грей.