Александър Кадиев представи най-новата ютия на Tefal Freemove. За да тестват предимствата на ютията, журналисти се включиха в състезание по гладене.

На 13.06.2013 в The Mall бе представена най-новата ютия на Tefal Freemove. Това е първата мощна безкабелна ютия на марката, която не прави каквито и да било компромиси в качеството на гладене. 

Водещият Александър Кадиев демонстрира пред гостите неоспоримите предимства на Freemove пред ютиите с кабел. "Майка ми има тази ютия, аз също я имам и от утре започвам сам да си гладя дрехите", сподели водещият с типичното си чувство за хумор. 

Тайната на новата Freemove се крие в нейната ергономична поставка. Всеки път когато използвате Freemove получавате безупречни резултати, а докато премествате гладената дреха ютията се зарежда отново само за 4 секунди. 

За да се убедят и гостите в качествата на Freemove бе организирано своеобразно състезание по гладене. Асистентките на Александър Кадиев засичаха времето докато състезателите даваха всичко от себе си, за да изгладят дрехите най-бързо и най-качествено. 

Сега ще ти обясним и защо искаш да я имаш:

1. Гладенето не е особено приятно занимание. Всяка сутрин тази дейност краде от любимите ти пет минутки в леглото, а резултатите от усилията не винаги са достатъчно добри. 

2. Tefal Freemove няма кабел, така че няма да ти се случи да се погледнеш в огледалото и да установиш, че в бързината си оставил кабелa на ютията да намачка вече изгладената дреха. Това е първата мощна безкабелна ютия на марката, която не прави каквито и да било компромиси с качеството на гладене и постигнатите безупречни резултати. 

Освен това се зарежда само за четири секунди на ергономична поставка. Всеки път когато премествате гладената дреха, ютията се връща на поставката, за да се презареди и отново да предостави безупречни резултати. Самата поставка е адаптирана към естествените хоризонтални движения при гладене и не се налага да променяте навиците си.

3. С мощност от 2400 W новата Tefal Freemove може да се справи и с най-трудните за гладене дрехи, а иновативната ѝ технология автоматично избира перфектната комбинация от температура и пара в зависимост от гладената материя. 

4. За още по-висока ефективност, новата Freemove разполага с лесен за употреба бутон за променлива пара, разположен от вътрешната страна на дръжката. С негова помощ сам решаваш кога да използваш пара и кога не.

5. Tefal Freemove притежава интегрирана антиваровикова система, която гарантира дълготрайна защита от котлен камък. Двойната антикапкова система предпазва от прокапване върху дрехите, а самопочистващата се плоча гарантира дългосрочно безупречно гладене. 

За да спечелиш една, включи се в играта на Bulevard.bg и Tefal

Научи повече за играта.