Диско бар "Брилянтин" в Слънчев бряг, на "Какао бийч", отваря врати за лято 2014 още на 30 май

Парти феновете, които нямат търпение до астрономическото начало на лятото, могат да стартират сезона в последния петък на май с избухващите сетове на диджей Саш.

Грандиозното откриване на сезона продължава и в събота, 31 май, когато публиката на "Брилянтин" посреща 100 Кила, за да пее с него цяла нощ.

Оттам насетне в програмата на клуба четвъртъците са отредени на доказалите се "Monster хип-хоп" партита, които всяка седмица ще разтърсват крайбрежието с най-добрите рап и R'n'B хитове.

В съботните вечери на сцената в "Брилянтин" се качват някои от най-нашумелите родни изпълнители - като Графа, "Ъпсурт", Любо Киров, Михаела Филева, Babylon Show и редица други, - които ще карат публиката да танцува до сутринта за пореден път. Сред специалните гости на клуба ще бъде и сензационният диджей от Ибиса Carlos Gallardo, с когото столичният "Брилянтин" отпразнува 10-ия си юбилей.

Екипът на клуба обещава нонстоп забавления и страхотна музика и през деня, когато феновете могат да очакват изненадващи дневни партита. За пулта застава известният диджей Саш с актуални клубни сетове и безупречен миксинг. Интериорът на заведението оформя истински оазис, осеян с палми, шезлонги и балдахини, само на метри от морето на най-престижния плаж на Черноморието ни - Cacao Beach.