Кои звезди е изгубила розовата индустрия за сметка на голямото кино

Актьорските умения в киното за възрастни не са задължителни. Там основните уменя, които се ценят, са привлекателната визия и сладострастните пъшкания. Въпреки това се намират талантливи актьори, който след това пробиват и в истинското кино.

От LikeALady.bg са подбрали 10 известни актьори, които са започнали изявите си в розовата индустрия:

Силвестър Сталоун
Преди звездата му на филмовия небосклон да изгрее с Роки, Сталоун приема да участва в италианската порнокомедия The Itallian Stallion. Оттам идва и прякора на героя Роки.

Джеки Чан
Преди да стане любимец на малки и големи, Джеки Чан е забавлявал пълнолетната аудитория с едни малко по-различни свои умения. Неговият принос за розовата индустрия е еротичният филм All in the Family ot 1975 г.

Камерън Диас
Богатството на интернет все още пази кадри как русокосата красавица размахва камшик в софткор клипче. Полуголата Диас наказва вързан роб, облечен в кожи. Въобще садо-мазо да има. И доволни фенове.

Хелън Мирън
Когато си помислим, че актрисата, която е играла британската кралица Елизабет II, е взела дейно участие и в скандалния филм на краля на порното Тинто Брас "Калигула", някак ни става странно. Ако си британец, верен на короната, вероятно положението е още по-неудобно. Това обаче не е единственото голо появяване на Мирън. Тя се показва, както майка я е родила, и във филма на Питър Грийнауей "Готвачът, крадецът, неговата жена и нейният любовник".

Саша Грей
О, Саша! Едва ли има някой, който да познава младата брюнетка повече с ролите ѝ в киното. Тя е една от звездите на порно бранша. Сега тя е спряла секс филмите и е съсредоточила актьорските си умения в посока нискобюджетни хорори. Иначе на широката общественост тя стана известна след участието си в сериала "Антураж" и филма The Girlfriend Experience на на режисьора Стивън Содърбърг.

Мадона
Преди да стане световната кралица на поп музиката и звездата от филмите, Мадона е имала определени забежки в областта на голата хардкор фотография.

Арнолд Шварценегер
Когато Арнолд Шварценегер се кандидатира за губернатор на Калифорния, той имаше доста проблеми в кампанията си. Част от тях се изразяваха в това, че на младини той е направил фотосесия за скромно гей списание. Хонорарът му обаче е бил много далеч от това да си заслужава. Според самия актьор той му стигнал само да си купи едно виенско кафе.

Мат Льоблан
Популярният актьор от "Приятели", който само за последния епизод на сериала получи 1 млн. долара, в началото на кариерата си далеч не изкарва такива добри пари. През 90-те години дори му се налага да вземе участие в еротичния сериал "Дневниците на червените обувки", където играе горещ каубой.

Дейвид Духовни
Още един от героите на същия този сериал "Дневниците на червените обувки". Може би му е повлияло по някакъв начин, защото впоследствие Духовни се лекува от нимфомания. Вие да не си мислехте, че героят му от "Секс до дупка" (Californication) е само измислен персонаж.

Малкълм Макдауъл
Ако има актьор, който толкова добре да се вписва в ролята на магнетичен злодей, то това е Малкълм Макдауъл (и Кевин Спейси де, но за него тук не става въпрос). Младият Макдауъл също така е и основната причина за успеха на силно еротичния филм на Тинто Брас "Калигула", където той играе самият разгулен император.