Калин Врачански, Миленита и куп млади актьори участват в новия български филм, който се очаква на екран до края на годината

Дебютът на режисьора Владислав Радев изглежда коренно различен от фантастиката (2000 г.), за която се говори, че Арнолд Шварценегер прибрал 25 млн. долара хонорар.

Българският "Шестият ден" разказва "една история за истинската любов, живота и неизбежния кръговрат".

Героите на филма Крис (Ивайло Драгиев, "Тилт") и Силвия (Костадинка Аратлъкова) се срещат случайно в планинско градче. Тя е дъщеря на крупен бизнесмен, той - обикновен провинциален младеж, а любовта им пламва бързо и неусетно.

Провокиран от силното чувство, Крис решава да се премести при любимата си в големия град. Злощастна случайност, свързана с тъмното минало на баща й, обаче изправя двамата герои пред тежко изпитание, което ще промени живота им завинаги...

Сред актьорските имена са още Анжела Недялкова ("Аве"), Ивайло Димитров, Богдан Казанджиев, Милена Николова - Миленита ("Лора от сутрин до вечер"), която сега играе в "Под прикритие" по БНТ.

Очакваме и реванша на Калин Врачански, който нашумя от сериала "Стъклен дом", но разочарова в игралния "Още нещо за любовта".