Това обяви певицата Кейти Пери в профила си в Twitter.

Кейти Пери постави под въпрос дали мрежата подобрява човешкия живот и помоли "някой да изключи кабела на Интернет", съобщава ContactMusic.com.

Изпълнителката е решила, че времето, което хората прекарват в Интернет вреди сериозно на обществото. Ето защо певицата иска хората да стоят по-далече от компютрите и да разговарят повече лично, отколкото в мрежата.

Използвайки профила си в Twitter Пери разпространи анти-уеб съобщението си. Възмущението на Кейти определено е изненадващо, тъй като тя е една от най-известните личности в Twitter и има почти 24 млн. последователи. Освен това певицата е изключително активна в социалната мрежа.

Пери рядко пропуска да запознае чрез профила си своите фенове с новите подробности от живота си или да отговори на въпросите им.

За нейно съжаление обаче бившият й съпруг е също толкова приказлив и не се съобразява особено с подробностите, свързани с приключилата им вече интимна връзка. Наскоро той сподели открито, че сексът с певицата не бил достатъчно интересен за него.

По думите му през последните години сексуалните му вкусове се били променили и изглежда това е допринесло за раздялата му с Пери, пише hotnews.bg.