С наскоро издадения четвърти студиен албум P.I.F.4, Димо, Наката, Иван и Юри успяха не само да зарадват феновете си, но и да припомнят на всички, колко е страхотна музиката им.

Четвъртият албум на пионерите е многообразен стилово и парчета като "Молещи очи" (първият им сингъл), "Седем" и "Рай" грабват публиката веднага. Музиката им се отличава с характерната за бандата нежност, мелодичност, алтърнатив елементи, дълбоки текстове и мощни китари. Както казва Димо, това не са просто песни, а емоции, събирани цели седем години. Всяка от тях е плод на определено чувство, вдъхновение и сериозна екипна работа.

В бъдеще на родните музиканти им предстоят много концерти и участия, издаване на нови сингли и клипове, реализирането на странични музикални проекти и предизвикателства.

Съвсем скоро феновете могат да видят и втория сингъл на групата - "Седем".

Playgound (Paradise Center, етаж 2) има честта да посрещне бандата на сцената си на 25 януари, когато любителите на българската музика могат да чуят не само вечните си фаворити "Вали", "Приказка", "Колело" и "Невидимо дете", така и най-новото от P.I.F.4.

Начало: 22 ч.
Вход: 8 лв.

За информация на присъстващите, паркингът на Paradise Center е отворен и безплатен.





0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност