Део рапира с блондинката в новата й песен "Трябва да си луд" по музика на Графа, текст на Илия Григоров и аранжимент на Борислав Бояджиев - диджей Борче

Режисьор на клипа, в който изпълнителката се показва като четири типажа: изкусителка, лъвица на дансинга, бунтарка и ексцентричка, е Васил Стефанов. Хореографията пък е дело на танцьорите от VS Dance.

Освен че се включил в парчето с рап куплет, Део помогнал на Марина и по време на снимките, като й показал как се играе на джаги. "Заставаше до камерата и правеше всичко, за да ме разсмее. Най-искрените усмивки в клипа са изцяло благодарение на Део", казва младата и амбициозна певица, която вече подготвя следващия си запис.

Родена е на 5 февруари 1992 г. в София. Баща й е един от първите джазмени у нас, но впоследствие става художник и дизайнер, каквито са още майката и братът на Марина. Самата тя започва да пее едва шестгодишна, когато е забелязана от Ангел Заберски. Участвала е в десетки певчески конкурси, учи в музикалното училище "Любомир Пипков" (със специалност кларинет), а на 15 става част от групата Point of View.

Стигала е до полуфинал в тв форматите "Пей с мен" и третия сезон на "Мюзик айдъл", а след това заминава за Америка, където учи поп и джаз пеене в програма на музикалния колеж "Бъркли".

От 2012 г. учи в НАТФИЗ "Кръсто Сарафов" актьорско майсторство за драматичен театър в класа на проф. Стефан Данаилов. Миналата година игра Яна Милева в сериала на Тв7 "Sex, лъжи и TV" и бе в екипа водещи на "Музикална академия" заедно с Иван, Андрей и Део.

Припомнете си и нейния дебютен сингъл - Cherie.





0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност