1. Кирил Спасов Кирил Спасов
    Колумнист

    Кирил Спасов е кулинар и пътешественик. Професионално се занимава с готварство повече от десет години. Работил е в Испания, Малта, Словакия, Норвегия, България. През 2011 г. сп. "Бакхус" го номинира в категория "Авторска кухня". В момента живее и работи в Мюнхен.

Статии

  1. Тортичка от скариди

      Тапас: Тортичка от скариди

    Видяно 1586

    20.10.2014

    Кулинарното пътешествие ни пренася в слънчевия испански град Кадис, където преди около две столетия се ражда културата на тапаса, станала популярна напоследък и в България

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност